dinsdag 11 juni 2013

Laatste weken in L3 ...

Het zijn de laatste schoolweken in het derde leerjaar... wat vliegt de tijd toch snel!
Er staan nog een aantal toetsen op het programma, we gaan nog naar de bibliotheek voor een leuke activiteit, we gaan nog op schoolreis, er is nog een tweede sportdag en er zijn wellicht nog een paar leuke activiteitjes voorzien... maar dat wordt nog wel besproken met de leerkracht in de klas.

- In de bibliotheek krijgen de leerlingen een rondleiding en leren ze beter
zoeken in de publiekscatalogus. Het wordt vast en zeker een leerrijke activiteit. Als ze in de komende vakantie een bezoek brengen aan de bibliotheek, dan zullen ze gerichter kunnen zoeken. Voor L3A gaat de activiteit door op do. 13/6, voor L3B is het een weekje later op 20/6.
 
- Vrijdag 21 juni trekken we met de ganse lagere school op schoolreis naar Pairi Daiza. Dit wordt vast en zeker een voltreffer, zeker als we ook nog eens goed weer zouden hebben die dag. Pairi Daiza is een buitengewone tuin van 55 ha, met eeuwenoude bomen, prachtige bloemen en weelderige planten van over de hele wereld. Je waant je er even in China, IndonesiĆ«, Thailand,... En er zijn ook zo'n 5000 dieren te bewonderen. Meer info vind je op hun website. 
 
- Dinsdag 25 juni staat onze 2de sportdag gepland. Op het programma staat ropeskipping, zwemmen en nog een paar leuke spelletjes.

- Donderdagavond 27 juni is er rapportavond van 16u30 tot 19u.


- Vrijdagmiddag 28 juni start de grote vakantie om 11u40.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten